Sajnos jelenleg nem rendelkezünk a kívánt készlét mennyiséggel.

Amennyiben rendelésedet még a mai napon leadod mi megrendeljük neked a szükséges mennyiséget.

A kiszállítás előreláthatólag {delivery_days} munkanapot fog igénybe venni.

Telefonon a következő időpontban állunk rendelkezésedre:

06 29 560-720

Üzleteink 2023.12.23 - 2024.01.07-ig ZÁRVA tartanak. Nyitás 2024.01.08-án hétfőn.

Hétfő - Péntek: 07:00-17:00
Szombat: 07:00-12:00
Vasárnap: ZÁRVA

Munkatársaink pontos szállítási időpontot a rendelés feldolgozása után fognak küldeni.

Rendben
TERMÉKKATEGÓRIÁK
Trikolor Aqua matt akrilfesték, kültéri és beltéri fa fém és falfelületekre - Fekete / 1 liter
Trikolor Aqua matt akrilfesték, kültéri és beltéri fa fém és falfelületekre - Fekete / 1 liter
Trikolor Aqua matt akrilfesték, kültéri és beltéri fa fém és falfelületekre - Fekete / 1 liter
Trilak
Áruházi azonosító: AA0070-01000-03

Trikolor Aqua matt akrilfesték, kültéri és beltéri fa fém és falfelületekre - Fekete / 1 liter

4 210 Ft / darab
RAKTÁRON 7 db
RAKTÁRON 7 db
KISZERELÉSEK:
1 liter - 4 210 Ft / darab
+
KOSÁRBA
Minimális rendelési egység: 1 / darab
Nyomtatás
Trikolor Aqua matt akrilfesték, kültéri és beltéri fa fém és falfelületekre - Fekete / 1 liter
Trikolor Aqua matt akrilfesték, kültéri és beltéri fa fém és falfelületekre - Fekete / 1 liter
Termékleírás
Trikolor AQUA MATT akrilfesték Általánosan használható Gyorsan szárad Nem csepeg Alkalmazási terület: Univerzálisan alkalmazható bel-, és kültéri faszerkezetek (erkélyrácsok, kerítések, kerti bútorok stb.,) és bel- és kültéri alapozott fémszerkezetek, valamint falfelületek átvonó festésére. Bevonata időjárásálló, matt fényű, igen rugalmas, esztétikus. Választék: Fehér, okker, vörös, világosbarna, sötétbarna, világoszöld, sötétzöld, szürke, fekete színekben, 1 és 5 literes, kiszerelésben kapható. Felhasználási mód: Az új, légszáraz fából, forgácslapból ill. farostlemezből készült, faszerkezeteket csiszolás és portalanítás után Lazurán Félolaj beeresztő és pórustömítővel/ Félolaj beeresztő és pórustömítővel vagy Lazurán Lenolajkence beeresztő és pórustömítővel/ Lenolajkence beeresztő és pórustömítővel, kültéri vagy nedvességnek kitett felületeknél Lazurán Univerzális Faanyagvédőszerrel/ Lignoprot Megelőző Faanyagvédőszerrel vagy Lazurán Oldószermentes Faanyagvédőszerrel Lazurán Félolaj beeresztő és pórustömítővel/Félolaj beeresztő és pórustömítővel vagy Lazurán Lenolajkence beeresztő és pórustömítővel/ Lenolajkence beeresztő és pórustömítővel kell pórustömíteni. Esetleges nagyobb mélyedéseket Diszperziós mélyedéstapasszal kell kiegyenlíteni. Közbenső rétegként a Trinát univerzális alapozó használata célszerű. Falfelületek impregnálására Falfix diszperziós mélyalapozó illetve Diszperzit beltéri alapozó/ Glettfix beeresztő alkalmazása célszerű. Vas- és acélfelületeket oxidmentesítés és zsírtalanítás után Trinát korróziógátló alapozóval kell bevonni két rétegben, amelyet követhet a Trinát univerzális alapozó. Az így előkészített felületekre kell alapos felkeverés után a Trikolor Aqua festéket felhordani 2-3 rétegben. A festés történhet ecseteléssel, hengerezéssel vagy szórással. Az egyes rétegek felvitele között legalább 4 óra száradási időt kell biztosítani. Festés után a szerszámokat és az elcseppenéseket azonnal vízzel el kell mosni, mert a megszáradt festék már csak erős oldószerekkel (pl. nitrohigító) távolítható el. Használat után az edényt gondosan le kell zárni. Higíthatóság: szükség esetén max. 5% vízzel Kiadósság: 8-10 m2/liter rétegenként Felhasználási idő: 3 év (5-25 °C hőmérsékleten tárolva) Száradási idő: 4 óra Sűrűség: 1,02-1,19 g/cm3 színtől függően Nem illóanyag tartalom: 12-30 % (120°C/2 óra) színtől függően vFelépítés: víz, pigment, diszperziós kötőanyag, töltőanyagok Tűzvédelmi előírások: IV. Tűzveszélyességi fokozatba tartozik. MÉRSÉKELTEN TŰZVESZÉLYES! Hatósági engedélyek: KERMI sz.: 2005/2-00719 Biztonsági előírások: S2 Gyermekek kezébe nem kerülhet. S23 A keletkező permetet nem szabad belélegezni. S24/25 Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást.
Kül- beltéri felhasználásra
Fal felületre
Fa felületre
Fém felületre
Vizzel hígítható
Ecsettel felhordható
Festőhengerrel (teddyvel) felhordható
Vízlepergető tulajdonságú
Felhasználásig fagyveszélyes
Felhasználási útmutató
Felhasználási mód: Az új, légszáraz fából, forgácslapból ill. farostlemezből készült, faszerkezeteket csiszolás és portalanítás után Lazurán Félolaj beeresztő és pórustömítővel/ Félolaj beeresztő és pórustömítővel vagy Lazurán Lenolajkence beeresztő és pórustömítővel/ Lenolajkence beeresztő és pórustömítővel, kültéri vagy nedvességnek kitett felületeknél Lazurán Univerzális Faanyagvédőszerrel/ Lignoprot Megelőző Faanyagvédőszerrel vagy Lazurán Oldószermentes Faanyagvédőszerrel Lazurán Félolaj beeresztő és pórustömítővel/Félolaj beeresztő és pórustömítővel vagy Lazurán Lenolajkence beeresztő és pórustömítővel/ Lenolajkence beeresztő és pórustömítővel kell pórustömíteni. Esetleges nagyobb mélyedéseket Diszperziós mélyedéstapasszal kell kiegyenlíteni. Közbenső rétegként a Trinát univerzális alapozó használata célszerű. Falfelületek impregnálására Falfix diszperziós mélyalapozó illetve Diszperzit beltéri alapozó/ Glettfix beeresztő alkalmazása célszerű. Vas- és acélfelületeket oxidmentesítés és zsírtalanítás után Trinát korróziógátló alapozóval kell bevonni két rétegben, amelyet követhet a Trinát univerzális alapozó. Az így előkészített felületekre kell alapos felkeverés után a Trikolor Aqua festéket felhordani 2-3 rétegben. A festés történhet ecseteléssel, hengerezéssel vagy szórással. Az egyes rétegek felvitele között legalább 4 óra száradási időt kell biztosítani. Festés után a szerszámokat és az elcseppenéseket azonnal vízzel el kell mosni, mert a megszáradt festék már csak erős oldószerekkel (pl. nitrohigító) távolítható el. Használat után az edényt gondosan le kell zárni.
Minőségi jellemzők
Higíthatóság: szükség esetén max. 5% vízzel Kiadósság: 8-10 m2/liter rétegenként Felhasználási idő: 3 év (5-25 °C hőmérsékleten tárolva) Száradási idő: 4 óra Sűrűség: 1,02-1,19 g/cm3 színtől függően Nem illóanyag tartalom: 12-30 % (120°C/2 óra) színtől függően vFelépítés: víz, pigment, diszperziós kötőanyag, töltőanyagok Tűzvédelmi előírások: IV. Tűzveszélyességi fokozatba tartozik. MÉRSÉKELTEN TŰZVESZÉLYES!
Szállítási módok
  • Házhoz szállítás
  • Postán maradó
  • MOL Töltőállomás
  • Személyes átvétel (Dabas Fő út 67, vagy Dabas Móra Ferenc u. 5.)
AJÁNLAT