Sajnos jelenleg nem rendelkezünk a kívánt készlét mennyiséggel.

Amennyiben rendelésedet még a mai napon leadod mi megrendeljük neked a szükséges mennyiséget.

A kiszállítás előreláthatólag {delivery_days} munkanapot fog igénybe venni.

Telefonon a következő időpontban állunk rendelkezésedre:

06 29 560-720

Üzleteink 2023.12.23 - 2024.01.07-ig ZÁRVA tartanak. Nyitás 2024.01.08-án hétfőn.

Hétfő - Péntek: 07:00-17:00
Szombat: 07:00-12:00
Vasárnap: ZÁRVA

Munkatársaink pontos szállítási időpontot a rendelés feldolgozása után fognak küldeni.

Rendben
TERMÉKKATEGÓRIÁK
Polifarbe Inntaler szilikát homlokzatfesték - Fehér / 16 liter
Polifarbe Inntaler szilikát homlokzatfesték - Fehér / 16 liter
Polifarbe Inntaler szilikát homlokzatfesték - Fehér / 16 liter
Áruházi azonosító: AC0016-16000

Polifarbe Inntaler szilikát homlokzatfesték - Fehér / 16 liter

46 480 Ft / darab
RENDELHETŐ
RENDELHETŐ
KISZERELÉSEK:
16 liter - 46 480 Ft / darab
+
KOSÁRBA
Minimális rendelési egység: 1 / darab
Nyomtatás
Polifarbe Inntaler szilikát homlokzatfesték - Fehér / 16 liter
Polifarbe Inntaler szilikát homlokzatfesték - Fehér / 16 liter
Termékleírás
Műanyag diszperzióval kombinált szilikát alapú festék, amely a diszperziós és a hagyományos szilikátfestékek előnyös tulajdonságait egyesíti. Bevonata matt, színtartó, kiváló időjárásállóságú, az alaphoz kiválóan tapad. Lég- és pára áteresztő képessége kiemelkedő, sokkal intenzívebb természetes átszellőzést biztosít, mint a diszperziós falfestékek. Műemlék épületek festésére is alkalmas. Épülethomlokzatok, egyéb kül- és beltéri falfelületek vagy már korábban szilikátfestékkel illetve mésszel festett falfelületek bevonására használható. Gipsz- és korábban diszperziós festékkel festett felületeken ne alkalmazzuk! Fehér színben, a POLI-FARBE és a COLOUR HARMONY színkártyák alapján rendelhető. 2, 4, 8 és 16 literes műanyag vödörben kapható.Felületi megjelenés : matt, fehér és színes Száradási idő : 20°C-on: 12 óra Átfesthetőség : 20°C-on: 12 óra Tárolás : 5-25°C homérsékleten Fagyveszélyes! Minőségét megőrzi : 12 hónapig Felhordás : hengerezéssel, ecseteléssel Javasolt rétegszám : 2-3 réteg Hígítás : max. 5% vízzelKiadósság : 1,6 m2/liter, 2 rétegben, erosen függ a felület minőségétől Összetétel:kálium-szilikát, műanyag diszperzió, pigment, kálcium-karbonát, festékadditív, vízAz alapfelületnek szilárdnak, tisztának, száraznak, portól és olajtól mentesnek kell lennie. A régi felületekről a táskásodó, leváló részeket kaparással, csiszolással el kell távolítani, a vakolathibákat ki kell javítani. Új vakolatok festésénél, valamint az elokészített régi vakolatok megerősítésére javasoljuk az Inntaler szilikát mélyalapozó használatát. Az alapozott felületre min. 12 óra kötési idő után hordható fel az Inntaler szilikát homlokzatfesték, melyet a felhasználás elott gondosan fel kell keverni. A festék felhordása ecseteléssel, hengerezéssel történhet 2-3 rétegben. Az egybefüggő felületeket minél gyorsabban, megszakítás nélkül célszerű festeni, a szomszédos munkafelületek határvonalát jól eldolgozva. A rétegek felhordása között biztosítsuk a megfelelő - 12 óra -kötési idot. Festeni +5°C és +30°C közötti levegő- és falhőmérséklet mellett lehet. Tűző napon, esoőben illetve erősen párás vagy szeles időben kerüljük a festék felhordását, mert az egyenetlen száradás miatt foltosodás jelentkezhet. A termék erősen lúgos kémhatású, a festésre nem kerülő, mázolt, üveg- és egyéb felületeket a maró hatás ellen letakarással védeni kell. Az elcsöppent festéket azonnal bő vízzel le kell mosni. A termék a gyártástól számított három nap érési idő után használható. Festés után a szerszámokat vízzel azonnal el kell mosni. Használat után az edényt gondosan le kell zárni.
Kül- beltéri felhasználásra
Fal felületre
Vizzel hígítható
Korongecsettel felhordható
Festőhengerrel (teddyvel) felhordható
Két rétegben fed
Szórópisztollyal szórható
Felhasználásig fagyveszélyes
Felhasználási útmutató
Az alapfelületnek szilárdnak, tisztának, száraznak, portól és olajtól mentesnek kell lennie. A régi felületekről a táskásodó, leváló részeket kaparással, csiszolással el kell távolítani, a vakolathibákat ki kell javítani. Új vakolatok festésénél, valamint az elokészített régi vakolatok megerősítésére javasoljuk az Inntaler szilikát mélyalapozó használatát. Az alapozott felületre min. 12 óra kötési idő után hordható fel az Inntaler szilikát homlokzatfesték, melyet a felhasználás elott gondosan fel kell keverni. A festék felhordása ecseteléssel, hengerezéssel történhet 2-3 rétegben. Az egybefüggő felületeket minél gyorsabban, megszakítás nélkül célszerű festeni, a szomszédos munkafelületek határvonalát jól eldolgozva. A rétegek felhordása között biztosítsuk a megfelelő - 12 óra -kötési idot. Festeni +5°C és +30°C közötti levegő- és falhőmérséklet mellett lehet. Tűző napon, esoőben illetve erősen párás vagy szeles időben kerüljük a festék felhordását, mert az egyenetlen száradás miatt foltosodás jelentkezhet. A termék erősen lúgos kémhatású, a festésre nem kerülő, mázolt, üveg- és egyéb felületeket a maró hatás ellen letakarással védeni kell. Az elcsöppent festéket azonnal bő vízzel le kell mosni. A termék a gyártástól számított három nap érési idő után használható. Festés után a szerszámokat vízzel azonnal el kell mosni. Használat után az edényt gondosan le kell zárni.
Minőségi jellemzők
Felületi megjelenés : matt, fehér és színes Száradási idő : 20°C-on: 12 óra Átfesthetőség : 20°C-on: 12 óra Tárolás : 5-25°C homérsékleten Fagyveszélyes! Minőségét megőrzi : 12 hónapig Felhordás : hengerezéssel, ecseteléssel Javasolt rétegszám : 2-3 réteg Hígítás : max. 5% vízzelKiadósság : 1,6 m2/liter, 2 rétegben, erosen függ a felület minőségétől Összetétel:kálium-szilikát, műanyag diszperzió, pigment, kálcium-karbonát, festékadditív, víz
Szállítási módok
  • Házhoz szállítás
  • Postán maradó
  • Személyes átvétel (Dabas Fő út 67, vagy Dabas Móra Ferenc u. 5.)
AJÁNLAT