Sajnos jelenleg nem rendelkezünk a kívánt készlét mennyiséggel.

Amennyiben rendelésedet még a mai napon leadod mi megrendeljük neked a szükséges mennyiséget.

A kiszállítás előreláthatólag {delivery_days} munkanapot fog igénybe venni.

Telefonon a következő időpontban állunk rendelkezésedre:

06 29 560-720

Üzleteink 2023.12.23 - 2024.01.07-ig ZÁRVA tartanak. Nyitás 2024.01.08-án hétfőn.

Hétfő - Péntek: 07:00-17:00
Szombat: 07:00-12:00
Vasárnap: ZÁRVA

Munkatársaink pontos szállítási időpontot a rendelés feldolgozása után fognak küldeni.

Rendben
TERMÉKKATEGÓRIÁK
Supralux Tilatex beltéri falfesték - Fehér / 16 liter
Supralux Tilatex beltéri falfesték - Fehér / 16 liter
Supralux Tilatex beltéri falfesték - Fehér / 16 liter
AkzoNobel
Áruházi azonosító: AB0038-14000

Supralux Tilatex beltéri falfesték - Fehér / 16 liter

10 650 Ft / darab
RENDELHETŐ
RENDELHETŐ
KISZERELÉSEK:
16 liter - 10 650 Ft / darab
+
KOSÁRBA
Minimális rendelési egység: 1 / darab
Nyomtatás
Supralux Tilatex beltéri falfesték - Fehér / 16 liter
Supralux Tilatex beltéri falfesték - Fehér / 16 liter
Termékleírás
Vizes diszperziós beltéri falfestékFelületekBeltéri igénybevételnek kitett falak, mennyezetek, üvegszál szövetek, préselt lemezek, beton, azbesztcement, gipsz és vakolt felületek megfelelő előkészítés utánTulajdonságok•matt, mosható bevonat•könnyen felhordható•kimagasló fehérségű•páraáteresztő•könnyű feldolgozhatósága és tisztíthatósága miatt különösen alkalmas lakóterek festésére.
Beltéri felhasználásra
Fal felületre
Vizzel hígítható
Korongecsettel felhordható
Festőhengerrel (teddyvel) felhordható
Felhasználási útmutató
Felületelőkészítés, felhordásAlkalmazható új falfelületek festésére és régi falfelüetek felújítására. A falfelületnek épnek és tisztának (por-, olaj-, zsír-, és egyéb szennyeződésektől mentesnek) kell lennie. A levelesen leváló, táskásodó, laza réteget el kell távolítani és szükség esetén a felületi egyenetlenségeket ki kell tölteni (habarcs, glett). Frissen vakolt felületre csak a vakolat teljes megszilárdulása, átszáradása után használható. Penészfoltoktól mentes vagy új falfelület esetén a falat Supralux Gombaölő alapozóval kell impregnálni. A fal megszáradása (min. 2 óra) után történhet a Supralux Konyha és fürdőszobafesték felhordása. Az első réteghez a festéket célszerű 5-10%, a második réteghez kb. 5% víz hozzáadásával felhordási viszkozitásra hígítani. Penészes falfelület esetén a penészfoltokat hígított (kb. 1:1) HYPO-val célszerű kezelni. 24 órás száradás után a folt enyhe kaparással, dörzsöléssel teljesen eltávolítható. A továbbiakban ugyanúgy kell eljárni, mint új falfelület esetén. A festék bevonata dekoratív, sima, matt, fehér, amely a fal természetes lég- és páradiffúzióját lehetövé teszi. A festendő felület és a levegő hőmérséklete érje el a +5 °C-ot. A még nedves állapotú festék vizes mosással eltávolítható
Minőségi jellemzők
Kiszerelés: 4,5LTárolás:+5 és +30 °C közötti hőmérsékleten, fedett, zárt, közvetlen napfénytől és sugárzó hőtől védett helyiségben, az MSZ 13910 szerint. A termék fagyveszélyes!Minőségmegőrzési idő:előírásszerű tárolás esetén 24 hónapSzínválaszték:16 darab színFényesség:mattFelhordási módok:ecsetelés, hengerlés, Pneumatikus (levegős) szórásHígítás:Ecsetelés és hengerlés esetén nem igényel hígítást. Szórással való felhordás esetén 10-20% csapvízzel hígítsuk.Eszközök tisztítása:CsapvízzelKiadósság:7-8 m2/l/réteg, függ a felület minôségétôl és a felhordás módjátólSzáradási idő:+20 °C-on, kb. 65% relatív páratartalom esetén kb. 4-6 óra. Alacsonyabb hőmérséklet és/vagy magasabb páratartalom mellett a száradási idő növekedhet.Átfesthető:+20 °C-on, kb. 65% relatív páratartalom esetén kb. 4-6 óra után. Alacsonyabb hőmérséklet és/vagy magasabb páratartalom mellett az átfesthetőségi idő növekedhet.Tűzveszélyességi fokozat:Nem tűzveszélyes.
Szállítási módok
  • Házhoz szállítás
  • Postán maradó
  • Személyes átvétel (Dabas Fő út 67, vagy Dabas Móra Ferenc u. 5.)
AJÁNLAT