Sajnos jelenleg nem rendelkezünk a kívánt készlét mennyiséggel.

Amennyiben rendelésedet még a mai napon leadod mi megrendeljük neked a szükséges mennyiséget.

A kiszállítás előreláthatólag {delivery_days} munkanapot fog igénybe venni.

Telefonon a következő időpontban állunk rendelkezésedre:

06 29 560-720

Üzleteink 2023.12.23 - 2024.01.07-ig ZÁRVA tartanak. Nyitás 2024.01.08-án hétfőn.

Hétfő - Péntek: 07:00-17:00
Szombat: 07:00-12:00
Vasárnap: ZÁRVA

Munkatársaink pontos szállítási időpontot a rendelés feldolgozása után fognak küldeni.

Rendben
TERMÉKKATEGÓRIÁK
Polifarbe mészfesték - Fehér / 5 liter
Polifarbe mészfesték - Fehér / 5 liter
Polifarbe mészfesték - Fehér / 5 liter
Áruházi azonosító: AC0001-05000

Polifarbe mészfesték - Fehér / 5 liter

3 580 Ft / darab
RAKTÁRON 5 db
RAKTÁRON 5 db
KISZERELÉSEK:
5 liter - 3 580 Ft / darab
14 liter - 6 940 Ft / darab
+
KOSÁRBA
Minimális rendelési egység: 1 / darab
Biztonsági adatlap:
Nyomtatás
Polifarbe mészfesték - Fehér / 5 liter
Polifarbe mészfesték - Fehér / 5 liter
Termékleírás
Gazdaságos, környezetkímélő falfesték a mész természetes fertőtlenítő hatásával. Bevonata kiváló fehérségű, lég- és páraáteresztő, kopásálló. Jó tulajdonságaival megelőzi az oltott mész, illetve a hagyományos mészfestékek minőségét.Alkalmazási terület: Beltéri beton- és vakolt falfelületek festésére alkalmas, továbbá korábban meszelt felületek minőségi felújító festésére is használható. Nem ajánljuk hagyományos enyves, diszperziós-, valamint olaj- és zománcfestékkel festett felületekre.Választék: 5, 14 és 20 literes muanyag vödörben kapható.Felületi megjelenés : matt, fehér Száradási idő : 3-4 óra Átfesthetőség : 3-4 óra Tárolás : 5-25°C hőmérsékleten Fagyveszélyes! Minőségét megőrzi : 12 hónapig bontatlan csomagolásban Felhordás : hengerrel, ecsettel Javasolt rétegszám : 2-3 réteg Hígítás : első rétegnél 30% vízzel, második és harmadik rétegnél 25% vízzel Kiadósság : 4-5 m2/liter, 2 rétegben Összetétel: mészhidrát, műanyagdiszperzió, pigment, kálcium-karbonát, festékadditív, vízBiztonsági adatok: Tűzveszélyességi osztály: E Nem tűzveszélyes! Veszélyesanyag-tartalom: Kalcium-hidroxid 10-18%A festendő beltéri felület szilárd, tiszta, száraz, por- és szennyezodésmentes legyen. Régi meszelt felületekrol a laza, repedezett részeket le kell kaparni. Ha a felület penészes, gombás, kezeljük Fungi penészlemosóval. A hibahelyek javítására alkalmazzunk Corso beltéri meszes glettet. A festéket jól fel kell keverni és a felhordás módjától függoen 25-30% vízzel kell hígítani. Az elso rétegnél 30%-os hígítás javasolt. A Mészfestéket az új, megfelelően száraz, vakolt felületre három rétegben, a régi felületre két rétegben szükséges felhordani. A rétegek között a homérséklettől függően 3-4 óra száradási időt biztosítsunk. A festést +5°C-nál alacsonyabb hőmérsékletű festékkel vagy +5°C-nál hidegebb helyiségben, beleértve a falhőmérsékletet is, ne végezzük. Színezésre a mészfestékhez megfelelő Poli-Farbe színezőpasztát vagy az Inntaler színezőfestéket válasszuk és max. 5% mennyiségben használjuk. A színezőpasztát bekeverés előtt kb.azonos mennyiségű vízzel hígítsuk. Színezésnél minden esetben végezzünk próbafestést. Munkavégzés után a szerszámokat azonnal vízzel el kell mosni. Használat után az edényt gondosan le kell zárni.
Felhasználási útmutató
A festendő beltéri felület szilárd, tiszta, száraz, por- és szennyezodésmentes legyen. Régi meszelt felületekrol a laza, repedezett részeket le kell kaparni. Ha a felület penészes, gombás, kezeljük Fungi penészlemosóval. A hibahelyek javítására alkalmazzunk Corso beltéri meszes glettet. A festéket jól fel kell keverni és a felhordás módjától függoen 25-30% vízzel kell hígítani. Az elso rétegnél 30%-os hígítás javasolt. A Mészfestéket az új, megfelelően száraz, vakolt felületre három rétegben, a régi felületre két rétegben szükséges felhordani. A rétegek között a homérséklettől függően 3-4 óra száradási időt biztosítsunk. A festést +5°C-nál alacsonyabb hőmérsékletű festékkel vagy +5°C-nál hidegebb helyiségben, beleértve a falhőmérsékletet is, ne végezzük. Színezésre a mészfestékhez megfelelő Poli-Farbe színezőpasztát vagy az Inntaler színezőfestéket válasszuk és max. 5% mennyiségben használjuk. A színezőpasztát bekeverés előtt kb.azonos mennyiségű vízzel hígítsuk. Színezésnél minden esetben végezzünk próbafestést. Munkavégzés után a szerszámokat azonnal vízzel el kell mosni. Használat után az edényt gondosan le kell zárni.
Minőségi jellemzők
Beltéri beton- és vakolt falfelületek festésére alkalmas, továbbá korábban meszelt felületek minőségi felújító festésére is használható. Nem ajánljuk hagyományos enyves, diszperziós-, valamint olaj- és zománcfestékkel festett felületekre.Választék: 5, 14 és 20 literes muanyag vödörben kapható.Felületi megjelenés : matt, fehér Száradási idő : 3-4 óra Átfesthetőség : 3-4 óra Tárolás : 5-25°C hőmérsékleten Fagyveszélyes! Minőségét megőrzi : 12 hónapig bontatlan csomagolásban Felhordás : hengerrel, ecsettel Javasolt rétegszám : 2-3 réteg Hígítás : első rétegnél 30% vízzel, második és harmadik rétegnél 25% vízzel Kiadósság : 4-5 m2/liter, 2 rétegben Összetétel: mészhidrát, műanyagdiszperzió, pigment, kálcium-karbonát, festékadditív, vízBiztonsági adatok: Tűzveszélyességi osztály: E Nem tűzveszélyes! Veszélyesanyag-tartalom: Kalcium-hidroxid 10-18%
Szállítási módok
  • Házhoz szállítás
  • Postán maradó
  • MOL Töltőállomás
  • Személyes átvétel (Dabas Fő út 67, vagy Dabas Móra Ferenc u. 5.)
AJÁNLAT