Sajnos jelenleg nem rendelkezünk a kívánt készlét mennyiséggel.

Amennyiben rendelésedet még a mai napon leadod mi megrendeljük neked a szükséges mennyiséget.

A kiszállítás előreláthatólag {delivery_days} munkanapot fog igénybe venni.

Telefonon a következő időpontban állunk rendelkezésedre:

06 29 560-720

Üzleteink 2023.12.23 - 2024.01.07-ig ZÁRVA tartanak. Nyitás 2024.01.08-án hétfőn.

Hétfő - Péntek: 07:00-17:00
Szombat: 07:00-12:00
Vasárnap: ZÁRVA

Munkatársaink pontos szállítási időpontot a rendelés feldolgozása után fognak küldeni.

Rendben
TERMÉKKATEGÓRIÁK
Héra kültéri és beltéri mészfesték - Fehér / 4 liter
Héra kültéri és beltéri mészfesték - Fehér / 4 liter
Héra kültéri és beltéri mészfesték - Fehér / 4 liter
Trilak
Áruházi azonosító: AA0016-04000

Héra kültéri és beltéri mészfesték - Fehér / 4 liter

4 270 Ft / darab
RAKTÁRON 3 db
RAKTÁRON 3 db
KISZERELÉSEK:
4 liter - 4 270 Ft / darab
14 liter - 9 540 Ft / darab
+
KOSÁRBA
Minimális rendelési egység: 1 / darab
Nyomtatás
Héra kültéri és beltéri mészfesték - Fehér / 4 liter
Héra kültéri és beltéri mészfesték - Fehér / 4 liter
Termékleírás
Raktárak, pincék, lakások, vályogházak beltéri falfelületeinek fertőtlenítő festékeként használható. Kiváló páraáteresztő képességű, friss mész illatot árasztó bevonatot képez, mindezek mellett oldószer és biocid mentes termék.A Fresco beltéri mészfesték 4 és 14 literes kiszerelésben kapható.
Beltéri felhasználásra
Fal felületre
Vizzel hígítható
Ecsettel felhordható
Korongecsettel felhordható
Festőhengerrel (teddyvel) felhordható
ghs05 Maró hatású
Felhasználási útmutató
A mészfesték felhordása alapos felkeverés után ecseteléssel, hengerezéssel javasolt. A festés +5°C-nál alacsonyabb hőmérsékletű helyiségben vagy festékkel nem végezhető. Felület előkészítésekor fontos hogy a meszelni kívánt beltéri falfelület legyen szilárd, száraz és tiszta, tisztítsuk meg a rosszul tapadó részektől, portól, látható olaj- és zsírmaradékoktól vagy egyéb szennyeződésektől. Az újonnan felhordott vakolatokat festés előtt legalább 3-4 hétig hagyjuk száradni (20 °C-on, 65% páratartalom mellett). A falpenésszel, ill. gombával fertőzött felületeket festés előtt feltétlenül tisztítsuk meg (Hanno
, Szisy) és fertőtlenítsük Héra penészgátló lemosóval. A mészfestéknek megfelelő alap lehet valamennyi jó nedvszívó képességű ásványi-, új vagy régi mész- és mészcementes finom vakolat.Nem ajánljuk enyves festékkel lefestett felületre, olajfestékkel, lakkal, zománccal átfestett felületekre, illetve műanyagra és fára.A Fresco mészfestéket az Aquakolor színezőpasztaval lehet színezni úgy, hogy a színezőpaszta mennyisége maximum 3% lehet. A színezékkel összekevert festéket tárolni nem szabad! Színezésnél minden esetben végezzen próbafestést.Munka után a szerszámokat vízzel el kell mosni.
Minőségi jellemzők
Higíthatóság: szükség esetén vízzel hígíthatóKiadósság: 8 m2/liter egy rétegbenFelhasználási idő: 1 év (5-25°C hőmérsékleten tárolva)Száradási idő: 2 óraSűrűség: 1,36 g/cm3Nem illóanyag tartalom: 43% (120°C/2 óra)Felépítés: víz, töltőanyagok, mész, diszperziós kötőanyagTűzvédelmi előírások: IV. Tűzveszélyességi fokozatba tartozik. Mérsékelten Tűzveszélyes!Veszélyesanyag tartalom: Kalcium-hidroxid 5-9,9%Hatósági engedélyek: KERMI sz.: 2007/2-00354Biztonsági előírások: Veszélyjel: C, maró hatású R 35 Súlyos égési sérülést okoz. S 1/2 Elzárva és gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tartandó. S 20 Használat közben enni, inni nem szabad. S 24/25 Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást. S 26 Ha szembe jut, bő vízzel azonnal ki kell mosni, és orvoshoz kell fordulni. S 28 Ha a bőrre kerül, azonnal mossuk le bő vízzel. S 36/37/39 Megfelelő védőruházatot, védőkesztyűt és szem-, arcvédőt kell viselni. S 45 Baleset vagy rosszullét esetén azonnal orvost kell hívni. Ha lehetséges, a címkét meg kell mutatni.
Szállítási módok
  • Házhoz szállítás
  • Postán maradó
  • MOL Töltőállomás
  • Személyes átvétel (Dabas Fő út 67, vagy Dabas Móra Ferenc u. 5.)
AJÁNLAT