Sajnos jelenleg nem rendelkezünk a kívánt készlét mennyiséggel.

Amennyiben rendelésedet még a mai napon leadod mi megrendeljük neked a szükséges mennyiséget.

A kiszállítás előreláthatólag {delivery_days} munkanapot fog igénybe venni.

Telefonon a következő időpontban állunk rendelkezésedre:

06 29 560-720

Üzleteink 2023.12.23 - 2024.01.07-ig ZÁRVA tartanak. Nyitás 2024.01.08-án hétfőn.

Hétfő - Péntek: 07:00-17:00
Szombat: 07:00-12:00
Vasárnap: ZÁRVA

Munkatársaink pontos szállítási időpontot a rendelés feldolgozása után fognak küldeni.

Rendben
TERMÉKKATEGÓRIÁK
Polifarbe Inntaler szilikát mélyalapozó - Színtelen / 5 liter
Polifarbe Inntaler szilikát mélyalapozó - Színtelen / 5 liter
Polifarbe Inntaler szilikát mélyalapozó - Színtelen / 5 liter
Áruházi azonosító: AC0014-05000

Polifarbe Inntaler szilikát mélyalapozó - Színtelen / 5 liter

13 990 Ft / darab
RENDELHETŐ
RENDELHETŐ
KISZERELÉSEK:
5 liter - 13 990 Ft / darab
+
KOSÁRBA
Minimális rendelési egység: 1 / darab
Nyomtatás
Polifarbe Inntaler szilikát mélyalapozó - Színtelen / 5 liter
Polifarbe Inntaler szilikát mélyalapozó - Színtelen / 5 liter
Termékleírás
Szilikát falfestékek vízzel hígítható alapozója, a falfelületek szívóhatásának kiegyenlítésére, csökkentésére, régi vakolatok, krétásodó festékrétegek megerősítésére, a fedőfesték tapadásának javítására. A fal természetes szellőzését nem gátolja.Alkalmazási terület: Kül- és beltéri hagyományos vakolatok, betonfelületek alapozására szolgál.Választék: 5, 10 és 20 literes muanyag kannában kapható.Száradási idő : min. 12 óra Átfesthetőség : kb. 12 óra Tárolás : +5°C fölött Fagyveszélyes! Minőségét megőrzi : 12 hónapig Felhordás : ecsettel Hígítás : 5% Inntaler szilikátfestékkel és szükség esetén max. 20% vízzel Anyagszükséglet : 80-120 ml/m2, a felület szívóképességétol függoenÖsszetétel: kálium-szilikát, muanyag diszperzió, festékadditív, víz A kezelendő felületről a laza, leváló rétegeket mechanikai úton el kell távolítani, az esetleges hibákat javítsuk ki. A mélyalapozó használata előtt a felületet portalanítani kell. Impregnálás előtt kis területen végezzünk próbaalapozást a felület szívóképességének a megállapítására. A mélyalapozóhoz keverjünk 5% Inntaler szilikát homlokzat vagy beltéri festéket, szükség esetén hígítsuk vízzel max. 20%-ban és így végezzük a próbaalapozást ill. a festést. A mélyalapozónak a felület pórusaiba teljesen be kell szívódnia, a megszáradt felületnek mattnak kell lennie. A mélyalapozó ne képezzen a felületen fényes réteget, mert ez a túladagolásnak a jele. A mélyalapozást ecseteléssel kell végezni, minél tökéletesebben bedörzsölni a pórusokba. Törekedjünk az egyenletes felhordásra, melynek eléréséhez a mélyalapozóba kevert szilikátfestékből adódó színkifejlődés nyújt segítséget. A fedőfesték felhordása előtt a megfelelő kötési időt - min. 12 óra - biztosítani kell. A mélyalapozást kültéren ne alkalmazzuk esős időben, vagy magas páratartalomnál, a levegő és a festendő felület homérséklete +5°C fölött legyen. A termék erősen lúgos kémhatású, a festésre nem kerül, mázolt, üveg- és egyéb felületeket a maró hatás ellen letakarással védeni kell. Az elcsöppent festéket azonnal bő vízzel le kell mosni. Munkavégzés után a szerszámokat azonnal vízzel el kell mosni.
Felhasználási útmutató
A kezelendő felületről a laza, leváló rétegeket mechanikai úton el kell távolítani, az esetleges hibákat javítsuk ki. A mélyalapozó használata előtt a felületet portalanítani kell. Impregnálás előtt kis területen végezzünk próbaalapozást a felület szívóképességének a megállapítására. A mélyalapozóhoz keverjünk 5% Inntaler szilikát homlokzat vagy beltéri festéket, szükség esetén hígítsuk vízzel max. 20%-ban és így végezzük a próbaalapozást ill. a festést. A mélyalapozónak a felület pórusaiba teljesen be kell szívódnia, a megszáradt felületnek mattnak kell lennie. A mélyalapozó ne képezzen a felületen fényes réteget, mert ez a túladagolásnak a jele. A mélyalapozást ecseteléssel kell végezni, minél tökéletesebben bedörzsölni a pórusokba. Törekedjünk az egyenletes felhordásra, melynek eléréséhez a mélyalapozóba kevert szilikátfestékből adódó színkifejlődés nyújt segítséget. A fedőfesték felhordása előtt a megfelelő kötési időt - min. 12 óra - biztosítani kell. A mélyalapozást kültéren ne alkalmazzuk esős időben, vagy magas páratartalomnál, a levegő és a festendő felület homérséklete +5°C fölött legyen. A termék erősen lúgos kémhatású, a festésre nem kerül, mázolt, üveg- és egyéb felületeket a maró hatás ellen letakarással védeni kell. Az elcsöppent festéket azonnal bő vízzel le kell mosni. Munkavégzés után a szerszámokat azonnal vízzel el kell mosni.
Minőségi jellemzők
Száradási idő : min. 12 óra Átfesthetőség : kb. 12 óra Tárolás : +5°C fölött Fagyveszélyes! Minőségét megőrzi : 12 hónapig Felhordás : ecsettel Hígítás : 5% Inntaler szilikátfestékkel és szükség esetén max. 20% vízzel Anyagszükséglet : 80-120 ml/m2, a felület szívóképességétol függoenÖsszetétel: kálium-szilikát, muanyag diszperzió, festékadditív, víz
Szállítási módok
  • Házhoz szállítás
  • Postán maradó
  • MOL Töltőállomás
  • Személyes átvétel (Dabas Fő út 67, vagy Dabas Móra Ferenc u. 5.)
AJÁNLAT