Sajnos jelenleg nem rendelkezünk a kívánt készlét mennyiséggel.

Amennyiben rendelésedet még a mai napon leadod mi megrendeljük neked a szükséges mennyiséget.

A kiszállítás előreláthatólag {delivery_days} munkanapot fog igénybe venni.

Telefonon a következő időpontban állunk rendelkezésedre:

06 29 560-720

Üzleteink 2023.12.23 - 2024.01.07-ig ZÁRVA tartanak. Nyitás 2024.01.08-án hétfőn.

Hétfő - Péntek: 07:00-17:00
Szombat: 07:00-12:00
Vasárnap: ZÁRVA

Munkatársaink pontos szállítási időpontot a rendelés feldolgozása után fognak küldeni.

Rendben
TERMÉKKATEGÓRIÁK
Polifarbe Inntaler diszperziós mélyalapozó - Színtelen / 1 liter
Polifarbe Inntaler diszperziós mélyalapozó - Színtelen / 1 liter
Polifarbe Inntaler diszperziós mélyalapozó - Színtelen / 1 liter
Áruházi azonosító: AC0013-01000

Polifarbe Inntaler diszperziós mélyalapozó - Színtelen / 1 liter

1 330 Ft / darab
RAKTÁRON 7 db
RAKTÁRON 7 db
KISZERELÉSEK:
1 liter - 1 330 Ft / darab
10 liter - 10 880 Ft / darab
5 liter - 5 870 Ft / darab
+
KOSÁRBA
Minimális rendelési egység: 6 / darab
Nyomtatás
Polifarbe Inntaler diszperziós mélyalapozó - Színtelen / 1 liter
Polifarbe Inntaler diszperziós mélyalapozó - Színtelen / 1 liter
Termékleírás
A különböző felületek szívóképességét kiegyenlíti. A régi, porózus vakolatokat és krétásodó felületeket megerősíti és szilárdítja, a fedőréteg jó tapadását biztosítja. Színes diszperziós falfestékek felhordása előtt alkalmazva megakadályozza a foltosodást. A fal természetes szellőzését nem gátolja. Vízzel hígítható termék.A mélyalapozó kül- és beltéri vakolt, beton-, gipsz-, gipszkarton- és glettelt felületeken alkalmazható.1 literes műanyag flakkonban, 5, 10 és 20 literes műanyag kannában kaphatóSzáradási idő :20°C-on: 12 óraÁtfesthetőség :20°C-on: 12 óraTárolás :5-25°C homérsékleten Fagyveszélyes!Minőségét megőrzi :12 hónapigFelhordás:ecsettelHígítás :50-100% vízzelKiadósság :8-13 m2/liter a felület szívóképességétől függőenÖsszetétel:műanyag diszperzió, festékadditív, vízBiztonsági adatok:Tűzveszélyességi osztály: E Nem tűzveszélyes! Gyermekek kezébe nem kerülhet. Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást. Gőzeit ne lélegezzük be. Beltéri felhasználásnál a festés és száradás közben biztosítsuk a megfelelő szellőzést. Régi vakolatoknál a felületről a laza, leváló rétegeket mechanikai úton el kell távolítani, az esetleges hibákat javítsuk ki. A mélyalapozó használata előtt a felületet portalanítani kell. Impregnálás előtt kis területen végezzünk próbaalapozást a felület szívóképességének a megállapítására. A terméket az alapfelület szívóképességétől függően lehet hígítani 50-100% vízzel. A mélyalapozónak a felület pórusaiba teljesen be kell szívódnia, a megszáradt felületnek mattnak kell lennie. A mélyalapozó ne képezzen a felületen fényes réteget, mert ez a túladagolásnak a jele. A mélyalapozást ecseteléssel kell végezni, minél tökéletesebben bedörzsölni a pórusokba. A fedőfesték felhordása előtt a megfelelő száradási időt - kb. 12 óra - biztosítani kell. A mélyalapozást kültéren ne alkalmazzuk esős időben, a levegő és a felület hőmérséklete +5°C fölött legyen. Munkavégzés után a szerszámokat azonnal vízzel el kell mosni.
Felhasználási útmutató
Régi vakolatoknál a felületről a laza, leváló rétegeket mechanikai úton el kell távolítani, az esetleges hibákat javítsuk ki. A mélyalapozó használata előtt a felületet portalanítani kell. Impregnálás előtt kis területen végezzünk próbaalapozást a felület szívóképességének a megállapítására. A terméket az alapfelület szívóképességétől függően lehet hígítani 50-100% vízzel. A mélyalapozónak a felület pórusaiba teljesen be kell szívódnia, a megszáradt felületnek mattnak kell lennie. A mélyalapozó ne képezzen a felületen fényes réteget, mert ez a túladagolásnak a jele. A mélyalapozást ecseteléssel kell végezni, minél tökéletesebben bedörzsölni a pórusokba. A fedőfesték felhordása előtt a megfelelő száradási időt - kb. 12 óra - biztosítani kell. A mélyalapozást kültéren ne alkalmazzuk esős időben, a levegő és a felület hőmérséklete +5°C fölött legyen. Munkavégzés után a szerszámokat azonnal vízzel el kell mosni.
Minőségi jellemzők
Száradási idő :20°C-on: 12 óraÁtfesthetőség :20°C-on: 12 óraTárolás :5-25°C homérsékleten Fagyveszélyes!Minőségét megőrzi :12 hónapigFelhordás:ecsettelHígítás :50-100% vízzelKiadósság :8-13 m2/liter a felület szívóképességétől függőenÖsszetétel:műanyag diszperzió, festékadditív, vízBiztonsági adatok:Tűzveszélyességi osztály: E Nem tűzveszélyes! Gyermekek kezébe nem kerülhet. Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást. Gőzeit ne lélegezzük be. Beltéri felhasználásnál a festés és száradás közben biztosítsuk a megfelelő szellőzést.
Szállítási módok
  • Házhoz szállítás
  • Postán maradó
  • MOL Töltőállomás
  • Személyes átvétel (Dabas Fő út 67, vagy Dabas Móra Ferenc u. 5.)
AJÁNLAT