Sajnos jelenleg nem rendelkezünk a kívánt készlét mennyiséggel.

Amennyiben rendelésedet még a mai napon leadod mi megrendeljük neked a szükséges mennyiséget.

A kiszállítás előreláthatólag {delivery_days} munkanapot fog igénybe venni.

Telefonon a következő időpontban állunk rendelkezésedre:

06 29 560-720

Hétfő - Péntek: 07:00-17:00
Szombat: 07:00-12:00
Vasárnap: ZÁRVA

Munkatársaink pontos szállítási időpontot a rendelés feldolgozása után fognak küldeni.

Rendben
TERMÉKKATEGÓRIÁK
Boróka folyékony fa, diszperziós fa javító tapasz - Mahagóni / 0.75 kg
Boróka folyékony fa, diszperziós fa javító tapasz - Mahagóni / 0.75 kg
Boróka folyékony fa, diszperziós fa javító tapasz - Mahagóni / 0.75 kg
Áruházi azonosító: AC0052-00750-03

Boróka folyékony fa, diszperziós fa javító tapasz - Mahagóni / 0.75 kg

2 230 Ft / darab
RENDELHETŐ
RENDELHETŐ
KISZERELÉSEK:
0.75 kg - 2 230 Ft / darab
+
KOSÁRBA
Minimális rendelési egység: 1 / darab
Nyomtatás
Boróka folyékony fa, diszperziós fa javító tapasz - Mahagóni / 0.75 kg
Boróka folyékony fa, diszperziós fa javító tapasz - Mahagóni / 0.75 kg
Termékleírás
Gyorsan száradó, könnyen csiszolható, szagtalan, vízzel hígítható, diszperziós fatapasz. Átfesthető vizes diszperziós és oldószeres festékekkel egyaránt.Alkalmazási terület: Kül és beltéri fafelületek -pl. pergola, kerítés, faburkolatok, lépcsok, ajtók, ablakok - egyenetlenségeinek, valamint repedések, lyukak javítására alkalmas.Választék: fehér, fenyo, tölgy, bükk, mahagóni 750g muanyag dobozban Felületi megjelenés : egyenletes, fehér és színes Száradási idő : 20°C-on: 1-2 óra 0,5 mm-es rétegvastagságban, a páratartalomtól függően Átfesthetőség : 20°C-on: 1-2 óra 0,5 mm-es rétegvastagságban, a páratartalomtól függően Tárolás : 5-25°C hőmérsékleten Fagyveszélyes! Minőségét megőrzi : 24 hónapig Felhordás : spaklival Hígítás : szükség esetén max. 2-3% vízzel Kiadósság : 1 m2/kg/1 mm Összetétel: muanyag diszperzió, kálcium-karbonát, pigment, festékadditív, vízBiztonsági adatok: Tűzveszélyességi osztály: E Nem tűzveszélyes! Gyermekek kezébe nem kerülhet. Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást. Gőzeit ne lélegezzük be.Felhasználás:Új, légszáraz fafelületet, kültéri alkalmazásnál a károsítók elleni védelem céljából Boróka fakonzerváló alapozóval elő kell készíteni. Ezután kezdődhet meg a fafelületen a tapaszolás. Használat előtt a Boróka folyékony fán esetlegesen kialakult bőrréteget el kell távolítani, majd jól össze kell keverni. A tapasz spaklival könnyen felhordható. A tapaszt egy rétegben maximum 1 mm vastagságban javasoljuk alkalmazni. Nagyobb repedések, hézagok kitöltésére több egyenletes réteget kell felhordani, így elkerülhető a tapasz repedezése. Az egyes rétegek felhordása között - 0,5 mm-es rétegvastagság esetén - a homérséklet és a páratartalom függvényében 1-2 óra száradási időt kell biztosítani. A tapasz 2 óra száradási idő után csiszolható. Lazúrozásnál javasoljuk a fa eredeti színéhez leginkább hasonló tapasz alkalmazását, hogy a javítások kevéssé térjenek el. A fa erezetéhez hasonló struktúra alakítható ki a frissen felhordott tapasz felületén megnedvesített szivaccsal, illetve textildarabbal történő áttörléssel. A Boróka folyékony fa különbözo színei egymással korlátlan arányban keverhetők. A tapaszolást ne végezzük +10°C alatti levegő-és felülethőmérsékletnél. A Boróka folyékony fával javított felületek átvonására - szükség esetén csiszolás és portalanítás után -Boróka fabevonó lazúr, Cellkolor és Policolor zománcfestékek használhatók. Használat után a munkaeszközöket vízzel azonnal el kell mosni, mert a megszáradt tapasz csak agresszív oldószerrel távolítható el. A javítást követően edényben maradt tapasz felületét célszeru elsimítani, és az edényt gondosan bezárni. Így elkerülhető a termék borösödése, beszáradása. A következő használat elott a felületi száradás következtében esetleg keletkezett megkeményedett réteget el kell távolítani.
Felhasználási útmutató
Felhasználás:Új, légszáraz fafelületet, kültéri alkalmazásnál a károsítók elleni védelem céljából Boróka fakonzerváló alapozóval elő kell készíteni. Ezután kezdődhet meg a fafelületen a tapaszolás. Használat előtt a Boróka folyékony fán esetlegesen kialakult bőrréteget el kell távolítani, majd jól össze kell keverni. A tapasz spaklival könnyen felhordható. A tapaszt egy rétegben maximum 1 mm vastagságban javasoljuk alkalmazni. Nagyobb repedések, hézagok kitöltésére több egyenletes réteget kell felhordani, így elkerülhető a tapasz repedezése. Az egyes rétegek felhordása között - 0,5 mm-es rétegvastagság esetén - a homérséklet és a páratartalom függvényében 1-2 óra száradási időt kell biztosítani. A tapasz 2 óra száradási idő után csiszolható. Lazúrozásnál javasoljuk a fa eredeti színéhez leginkább hasonló tapasz alkalmazását, hogy a javítások kevéssé térjenek el. A fa erezetéhez hasonló struktúra alakítható ki a frissen felhordott tapasz felületén megnedvesített szivaccsal, illetve textildarabbal történő áttörléssel. A Boróka folyékony fa különbözo színei egymással korlátlan arányban keverhetők. A tapaszolást ne végezzük +10°C alatti levegő-és felülethőmérsékletnél. A Boróka folyékony fával javított felületek átvonására - szükség esetén csiszolás és portalanítás után -Boróka fabevonó lazúr, Cellkolor és Policolor zománcfestékek használhatók. Használat után a munkaeszközöket vízzel azonnal el kell mosni, mert a megszáradt tapasz csak agresszív oldószerrel távolítható el. A javítást követően edényben maradt tapasz felületét célszeru elsimítani, és az edényt gondosan bezárni. Így elkerülhető a termék borösödése, beszáradása. A következő használat elott a felületi száradás következtében esetleg keletkezett megkeményedett réteget el kell távolítani.
Minőségi jellemzők
Kül és beltéri fafelületek -pl. pergola, kerítés, faburkolatok, lépcsok, ajtók, ablakok - egyenetlenségeinek, valamint repedések, lyukak javítására alkalmas.Választék: fehér, fenyo, tölgy, bükk, mahagóni 750g muanyag dobozban Felületi megjelenés : egyenletes, fehér és színes Száradási idő : 20°C-on: 1-2 óra 0,5 mm-es rétegvastagságban, a páratartalomtól függően Átfesthetőség : 20°C-on: 1-2 óra 0,5 mm-es rétegvastagságban, a páratartalomtól függően Tárolás : 5-25°C hőmérsékleten Fagyveszélyes! Minőségét megőrzi : 24 hónapig Felhordás : spaklival Hígítás : szükség esetén max. 2-3% vízzel Kiadósság : 1 m2/kg/1 mm Összetétel: muanyag diszperzió, kálcium-karbonát, pigment, festékadditív, vízBiztonsági adatok: Tűzveszélyességi osztály: E Nem tűzveszélyes! Gyermekek kezébe nem kerülhet. Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást. Gőzeit ne lélegezzük be.
Szállítási módok
  • Házhoz szállítás
  • Postán maradó
  • MOL Töltőállomás
  • Személyes átvétel (Dabas Fő út 67, vagy Dabas Móra Ferenc u. 5.)
AJÁNLAT