Sajnos jelenleg nem rendelkezünk a kívánt készlét mennyiséggel.

Amennyiben rendelésedet még a mai napon leadod mi megrendeljük neked a szükséges mennyiséget.

A kiszállítás előreláthatólag {delivery_days} munkanapot fog igénybe venni.

Telefonon a következő időpontban állunk rendelkezésedre:

06 29 560-720

Üzleteink 2023.12.23 - 2024.01.07-ig ZÁRVA tartanak. Nyitás 2024.01.08-án hétfőn.

Hétfő - Péntek: 07:00-17:00
Szombat: 07:00-12:00
Vasárnap: ZÁRVA

Munkatársaink pontos szállítási időpontot a rendelés feldolgozása után fognak küldeni.

Rendben
TERMÉKKATEGÓRIÁK
Héra Falfix diszperziós mélyalapozó - 1 liter
Héra Falfix diszperziós mélyalapozó - 1 liter
Héra Falfix diszperziós mélyalapozó - 1 liter
Trilak
Áruházi azonosító: AA0015-01000

Héra Falfix diszperziós mélyalapozó - 1 liter

2 120 Ft / darab
RAKTÁRON 25 db
RAKTÁRON 25 db
KISZERELÉSEK:
1 liter - 2 120 Ft / darab
2 liter - 3 940 Ft / darab
5 liter - 16 570 Ft / darab
5 liter - 8 860 Ft / darab
+
KOSÁRBA
Minimális rendelési egység: 1 / darab
Nyomtatás
Héra Falfix diszperziós mélyalapozó - 1 liter
Héra Falfix diszperziós mélyalapozó - 1 liter
Termékleírás
Műanyag vakolat, vizes műgyanta, diszperziós, valamint oldószeres fal- és homlokzatfestékek (kültéren: Modakril, Héra Homlokzatfesték, Lábazatfesték, Unitop univerzális festék, Diszperzit Kolor homlokzatfesték beltéren Héra belső falfesték, Diszperzit belső falfesték, Diszpi gazdaságos belső falfesték, Héra Prémium matt belső falfesték/Merkur belső falfesték, HÉRA Effekt alapozó belső falfesték stb.) és Héra Betonfesték felhordása előtt használható.A mészvakolat, gipsz-, beton- stb. felületek szívóhatását csökkenti, kiegyenlíti, ezáltal a különböző szívóhatás következtében fellépő foltosodást megakadályozza. Alkalmazásával a vakolat felületének szilárdsága megnő, a régi, már krétásodó felületek festhetővé válnak. Elősegíti a festék tapadását, a kezelt felület természetes szellőzését nem gátolja, légáteresztő. A Héra Falfix 2, 5 és 20 literes csomagolásban kapható.
Kül- beltéri felhasználásra
Fal felületre
Vizzel hígítható
Ecsettel felhordható
Korongecsettel felhordható
Festőhengerrel (teddyvel) felhordható
Felhasználási útmutató
A felületről az esetleges laza, málló, felpuhult rétegeket kaparással, majd gyökérkefével el kell távolítani, a vakolathibákat ki kell javítani.Impregnálás előtt a felületet portalanítani kell. A termék használatra kész állapotban kerül forgalomba, kevéssé szívóképes felületen azonban max. 1:1 arányban vízzel hígítva is alkalmazható. Rendkívül fontos a felület szívóképességének gyakorlati próbával történő ellenőrzése. Ez úgy történik, hogy a terméket olyan mértékben hígítsuk vízzel, hogy a mélyalapozó a pórusokba teljes mértékben beszívódjon, ugyanakkor ne képezzen a felületen fényes filmet. Az impregnálást Korongecsettel célszerű elvégezni, a mélyalapozót intenzíven bedörzsölve a pórusokba. Ehhez a művelethez a szórási technológia nem alkalmas. A munkát úgy ajánlatos megszervezni, hogy az impregnálás délután befejeződjön és a következő munkafázis csak másnap reggel kezdődjön meg. A munkaeszközök használat után közvetlenül vízzel tisztíthatók.
Minőségi jellemzők
Higíthatóság: vízzel, max. 1:1 aránybanKiadósság: 8-15 m2/liter (a felület szívóképességétől függően)Felhasználási idő: 2 év (5-25 °C hőmérsékleten tárolva)Száradási idő: 2 óraSűrűség: 1,01 g/cm3Nem illóanyag tartalom: 10-12% (120°C/2 óra)Felépítés: víz, diszperziós kötőanyag, segédanyagokTűzvédelmi előírások: IV. Tűzveszélyességi fokozatba tartozik. Mérsékelten Tűzveszélyes!Hatósági engedélyek: ÉMI eng. sz.: A-70/96, KERMI sz.: 2007/2-00322Biztonsági előírások: S2 Gyermekek kezébe nem kerülhet. S24/25 Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást.
Szállítási módok
  • Házhoz szállítás
  • Postán maradó
  • MOL Töltőállomás
  • Személyes átvétel (Dabas Fő út 67, vagy Dabas Móra Ferenc u. 5.)
AJÁNLAT