Sajnos jelenleg nem rendelkezünk a kívánt készlét mennyiséggel.

Amennyiben rendelésedet még a mai napon leadod mi megrendeljük neked a szükséges mennyiséget.

A kiszállítás előreláthatólag {delivery_days} munkanapot fog igénybe venni.

Telefonon a következő időpontban állunk rendelkezésedre:

06 29 560-720

Üzleteink 2023.12.23 - 2024.01.07-ig ZÁRVA tartanak. Nyitás 2024.01.08-án hétfőn.

Hétfő - Péntek: 07:00-17:00
Szombat: 07:00-12:00
Vasárnap: ZÁRVA

Munkatársaink pontos szállítási időpontot a rendelés feldolgozása után fognak küldeni.

Rendben
TERMÉKKATEGÓRIÁK
Polifarbe Inntaler diszperziós kültéri homlokzatfesték - Fehér / 2 liter
Polifarbe Inntaler diszperziós kültéri homlokzatfesték - Fehér / 2 liter
Polifarbe Inntaler diszperziós kültéri homlokzatfesték - Fehér / 2 liter
Áruházi azonosító: AC0015-02000

Polifarbe Inntaler diszperziós kültéri homlokzatfesték - Fehér / 2 liter

5 880 Ft / darab
RAKTÁRON 4 db
RAKTÁRON 4 db
KISZERELÉSEK:
2 liter - 5 880 Ft / darab
15 liter - 28 370 Ft / darab
4 liter - 10 190 Ft / darab
8 liter - 18 860 Ft / darab
+
KOSÁRBA
Minimális rendelési egység: 1 / darab
Nyomtatás
Polifarbe Inntaler diszperziós kültéri homlokzatfesték - Fehér / 2 liter
Polifarbe Inntaler diszperziós kültéri homlokzatfesték - Fehér / 2 liter
Termékleírás
Különleges minőségű, kiváló időjárásállóságú, rendkívül kiadós, színtartó termék. Bevonata tartós, esztétikus, jó pára- és légáteresztő.Alkalmazási terület: Épülethomlokzatok, egyéb kül- és beltéri vakolt-, beton- és gipszfelületek festésére alkalmas.Választék: Fehér színű, a POLI-FARBE, NCS, COLOUR HARMONY, RAL színkártyák alapján színre keverve is rendelhető. Egyedi színek beállítása külön egyeztetés szerint. Kiszerelések: 2, 4, 8, 15 és 16 literes műanyag vödrökben rendelhető.Felületi megjelenés : matt, fehér Száradási idő : 20°C-on: 4 óra Átfesthetőség : 20°C-on: 4 óra Tárolás : 5-25°C homérsékleten Fagyveszélyes! Minőségét megőrzi : 24 hónapig Felhordás : szórással, hengerezéssel, ecseteléssel Javasolt rétegszám : 2-3 réteg Hígítás : max. 5% vízzel Kiadósság : 1,5-2 m2/liter, 2 rétegben, a felület minőségétől függően Összetétel: műanyagdiszperzió, pigment, kálcium-karbonát, festékadditív, víz.A festendő felületeknek tisztának, portól és olajtól mentesnek kell lennie. A táskásodó, leváló régi bevonatokat kaparással, csiszolással el kell távolítani, és a falfelületeket gletteléssel ki kell javítani. A gletteléshez ajánljuk a Corso külső glettanyagot. Új felületek festésénél, valamint a megfelelően kijavított, glettelt régi felületek megerősítésére, és a szívóképesség kiegyenlítésére alkalmazzunk Inntaler diszperziós mélyalapozót. A mélyalapozó száradása után kezdhetjük meg a festést az Inntaler homlokzat diszperziós falfestékkel a festék alapos felkeverése után. A festék felhordása ecseteléssel, hengerezéssel vagy szórással történhet 2-3 rétegben. A rétegek felhordása között biztosítsunk megfelelő - kb. 4 óra - száradási időt. A festék kiadósságát nagy mértékben befolyásolja a felület minősége. Festeni +5°C és +30°C közötti levegő- és falhőmérséklet mellett lehet. Tűző napon, esőben illetve erősen párás időben kerüljük a festék felhordását. Festés után a szerszámokat vízzel azonnal el kell mosni, mert a megszáradt festék már csak agresszív oldószerrel távolítható el. Használat után az edényt gondosan le kell zárni.
Kül- beltéri felhasználásra
Fal felületre
Vizzel hígítható
Korongecsettel felhordható
Festőhengerrel (teddyvel) felhordható
Két rétegben fed
Szórópisztollyal szórható
Felhasználásig fagyveszélyes
Felhasználási útmutató
A festendő felületeknek tisztának, portól és olajtól mentesnek kell lennie. A táskásodó, leváló régi bevonatokat kaparással, csiszolással el kell távolítani, és a falfelületeket gletteléssel ki kell javítani. A gletteléshez ajánljuk a Corso külső glettanyagot. Új felületek festésénél, valamint a megfelelően kijavított, glettelt régi felületek megerősítésére, és a szívóképesség kiegyenlítésére alkalmazzunk Inntaler diszperziós mélyalapozót. A mélyalapozó száradása után kezdhetjük meg a festést az Inntaler homlokzat diszperziós falfestékkel a festék alapos felkeverése után. A festék felhordása ecseteléssel, hengerezéssel vagy szórással történhet 2-3 rétegben. A rétegek felhordása között biztosítsunk megfelelő - kb. 4 óra - száradási időt. A festék kiadósságát nagy mértékben befolyásolja a felület minősége. Festeni +5°C és +30°C közötti levegő- és falhőmérséklet mellett lehet. Tűző napon, esőben illetve erősen párás időben kerüljük a festék felhordását. Festés után a szerszámokat vízzel azonnal el kell mosni, mert a megszáradt festék már csak agresszív oldószerrel távolítható el. Használat után az edényt gondosan le kell zárni.
Minőségi jellemzők
Felületi megjelenés : matt, fehér Száradási idő : 20°C-on: 4 óra Átfesthetőség : 20°C-on: 4 óra Tárolás : 5-25°C homérsékleten Fagyveszélyes! Minőségét megőrzi : 24 hónapig Felhordás : szórással, hengerezéssel, ecseteléssel Javasolt rétegszám : 2-3 réteg Hígítás : max. 5% vízzel Kiadósság : 1,5-2 m2/liter, 2 rétegben, a felület minőségétől függően Összetétel: műanyagdiszperzió, pigment, kálcium-karbonát, festékadditív, víz.
Szállítási módok
  • Házhoz szállítás
  • Postán maradó
  • MOL Töltőállomás
  • Személyes átvétel (Dabas Fő út 67, vagy Dabas Móra Ferenc u. 5.)
AJÁNLAT